systeemvisie

Met dit programma kunt u gegevens van (uw) systemen en de kennis ervan vastleggen.

Bijvoorbeeld de systeemopbouw, welke software er geïnstalleerd is, opdrachten, storingen, activiteiten en nog veel meer...


Lees verder »

Software ontwikkeling IN clarion

Wij ontwikkelen software. Ook op maat. Veelal op het gebied van databases. Voor de ontwikkeling daarvan wordt gebruik gemaakt van Clarion .
(Kijk ook eens onder downloads)

 

Clarion 6Clarion

De Clarion ontwikkelomgeving is een op Windows gebaseerde
4GL Rapid Application Development (RAD) tool. Het ontwikkelen
van database-applicaties voor het web, in client/server omgeving
en/of Windows is met Clarion ontwikkelen op hoog niveau.
Met Clarion kan men altijd zeer betrouwbare, onderhoudbare en robuuste toepassingen creëren.

Clarion is een ontwikkelgereedschap van een nieuwe orde.
Als eerste is het een professioneel gereedschap voor het maken van een uiterst stabiele toepassing die op het Windows besturingssysteem, of via het internet uitgevoerd kan worden. Ontwikkelen met Clarion levert altijd zeer betrouwbare, onderhoudbare en robuuste toepassingen op. De technologie achter Clarion is gebaseerd op templates. Deze creëren database gestuurde applicaties. Clarion is zo ontwikkeld dat programmeurs werken vanuit standaards, daardoor kunnen zij het inkloppen van code reduceren, eerder fouten elimineren en het project zal daardoor zeer snel gereed kunnen zijn.

De applicaties die gemaakt worden zullen gecompileerd worden in native Win32 executables die net zo snel zijn als C++ applicaties. Clarion maakt gebruik van een bewezen, geteste en herbruikbare code generatie strategie die zorgt voor een significante tijdsbesparing tijdens het traject vanaf het prototype, testen tot het uitvoeren.
Clarion is een product van Softvelocity.

Clarion 7 is uit!Softvelocity